• Always a logistic solution

  So when big and heavy, it is transported by boat

 • International with containers

  International transport, full container loads or partial loads

 • Worldwide Transport

  Worldwide Transport

  Logistics for all over the world

Tangram Logistic Services

Graag leggen wij u de achtergrond van Tangram uit.

Expediteur

Tangram Logistic Services maakt met u de verbinding over de hele wereld. Zoals Columbus op ontdekkingsreis, nemen wij u mee in het expeditie werk over de hele wereld. Toen ging het over het ontdekken van nieuwe werelddelen voor bijvoorbeeld nieuwe handelsroutes of het ontdekken van specerijen, nu gaat het over het ontdekken van wereldkansen.

De verbindende factor

Wereldkansen die ontstaan door iedere dag de verbinding te maken met mensen. Voor het verzilveren van uw wereldkansen is de logistiek een kritische factor. Een kritische factor doordat de schakels verbonden moeten worden naar alle betrokkenen in deze keten. Vanaf de voorbereiding met het verkennen en creëren van uw kansen, het samenstellen van uw business case, het compleet maken van uw offerte tot en met het daadwerkelijk transport met alle formaliteiten daarom heen.

Dat maakt ons de verbindende factor voor uw logistiek.

Logistiek is als een tangram

De logistiek is voor ons als een tangram. De tangram is eisentabletten onfy.de apotheke de oude Chinese puzzel met de voor bepaalde stukjes, maar met oneindig veel oplossingen voor de prachtigste figuren. Iedere keer gebruiken wij dezelfde stukjes, maar leggen deze voor u in de juiste vorm.

In 2003 heeft opgericht door Huib de Ruiter met deze gedachte. Vandaag te dag is het een echt familiebedrijf geworden, nu zijn zonen Martijn en Bart een aandeel hebben in het succes van Tangram.  

Dit familiebedrijf verovert samen met u de wereld. Dat doen wij met betrouwbare partners van Zuid-Amerika tot aan Azië en van Oceanië naar Europa. Zo wil Tangram voor u het verschil maken, zodat u wereldwijd succesvol bent.

Wilt u met ons de verbinding met de wereld maken en uw kansen benutten neem dan contact met ons op voor de oplossing van uw Tangram.

Tangram de expediteur voor wereldwijd succes.

 • Tangram Logistic Services

  • Oost Voorstraat 8b
   3262JE Oud-Beijerland
   Nederland
  • +31 85 48 77 001
  • +31 85 48 77 002

  Volg ons op

 • Contact

Ask us a question

Please fill in your data in this form and we will contact you as soon as possible.

Quotation?

Contact us

Please fill in the form and we will contact you as soon as possible.

Tangram Logistic Services

Oost Voorstraat 8b
3262JE Oud-Beijerland
The Netherlands

T: +31 85 48 77 001
F: +31 85 48 77 002
E: [email protected]